• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pärla och Lillis

  Pärla gick i byn i morse. Så positiv och så fräsch, jag älskar det. Och jag är verkligen så djupt tacksam över just precis det. Positivitet och att kroppen OCKSÅ vill. Det är ju en sak om huvudet vill, men inte kroppen (vilket är väldigt tragiskt när det blir så), men än så vill kroppen också. Så fint <3
   
  Lillhäst hoppade hinder. Det tar låååång tid innan det "släpper" i skallen. Han gör det man ber om, men står emot och citat ena systern idag som också hoppade när vi hoppade: "HAHA, så gullig! Han stannar verkligen direkt när du inte driver!". Ehm, jo, haha. Är nog skitkul att begrunda på avstånd ;)
   
  Men! Det finns bra saker med Lillhäst med. För sedan, lagom till man är klar, så är det enorm skillnad från de första 20 sprången och de sista typ 5. Det är det jag tar med mig. Och han måste hoppa oftare, så han kommer ihåg vad "skiten" används till. Det är som att han glömmer (förtränger, haha) det mellan varje gång. Han lider inte, inte alls, men han är verkligen sååå tittig och det är mycket att hinna titta på. Det är ett tufft liv att vara ponny, höhö.
   
  Från träningshoppningen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.