• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • One done, three to go

  EN VECKA UTAN GODIS!!!
   
  Jag har satt upp ett mål. En månad utan godis, lyder det. Och man är ju inte dum, haha, så det är klart att jag valde den kortaste månaden på hela året ;) Nu har det gått en vecka och jag är så stolt över mig själv, hahaha. Det kanske inte låter så svårt för någon med självdisciplin men tänk på att jag inte har den egenskapen. Dessutom har jag ett sjukt beroende av godis, och äter godis varje dag. Exakt varje dag, detta tillsammans med sjukt ohälsosam kost i form av skräpmat av olika former. Beach 2036, yeah.
   
  "En liten godisbit om dagen är inte så farligt", nej det må vara hänt. Men jag vräker i mig brutala mängder. Det är liksom inte så att jag tar den minsta chokladkakan, eller godispåsen, utan det är verkligen 200 grammaren och den extra stora påsen. Herregud, det finns ingen stoppkloss what so ever. Jag längtar dock tills jag får äta min (stora) chokladkaka som ligger i kylen och väntar på mig. "Bara" tre veckor kvar.
   

  Syskonen <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.