• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ögonlocken faller

  Sådär, Iphonen är såld och jag knapprar och smeker på min nya htc för att få den att matcha mig med alla tusen inställningar som skall göras ;) Appar ska installeras, inloggningar ska man komma ihåg(!) och finjustering i form av bilder och ljud ska väljas/läggas in. Mmm, det blir nog bra det här. Men han är stor. En halv tum större än min förra htc (som för övrigt var i största laget... Jävla fickor i ridbyxor till att vara pyttesmå..!), och ungefär en lägenhet större än Iphone-5:an jag nyss hade. Men det blir nog bra. Dags att vänja in denna konservativa människa på android igen då. (Det känns rätt jobbigt nu, faktiskt. Hatar förändringar, haha.)
   
  På tal om förändringar ska jag göra en förändring med Lillhäst imorgon. Men det orkar jag inte skriva om nu för då blir det inte särskilt välskrivet (lol). Jag är verkligen så jävla trött alltså. Vi har lagt oss innan 21 de senaste dagarna så för min kropp är det rejält sent nu när klockan är efter 22 (ännu mer lol).
   
  Ser fram emot morgondagen. Kvalitétstid med Lillisen! Filmare är med så jag hoppas kunna bjuda på något framåt eftermiddagen eller så. Det blir nog bra. :)
   
  Tror inte jag sagt det (#guldfisk), men det blev en HTC One M8s
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.