• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Odräglig, igen

  När jag valde bilden till förra inlägget så slog återigen tanken mig om blommorna. I Jönköping vann vi blommor och dessa var inslagna i cellofan. Dessa sa Aleccis "NO WAY!" om jag höll på att åka av när vi skulle fota då hon började hoppa runt, haha, så fick slänga ner dem på marken och prova igen. I Värnamo vann vi också blommor, men i lite snällare plast än just prasslig cellofan. Dessa gick helt okej att hålla i. Nu i Växjö vann vi blommor igen och dessa fick jag dessutom ta emot på själva prisutdelningen OCH skulle lyckas rida ärovarv med. I andra handen höll jag dessutom kuvertet med GHS-biljetterna, så det var lite halvknepigt att hålla i snörena, om man säger så. Och att hålla i snörerna är typ livsavgörande i all form av rörelse på min kära häst. ;) Men det gick bra och nu börjar hon bli van vid alla fina blommor. Fränt ändå. För rosetter som fladdrar i ögonen har hon aldrig brytt sig om, och diverse godispåsar prasslar ju så då borde prasslet vara en positiv förstärkelse men icke. Rolig iakttagelse tycker jag att mängdträning av blombuketter gett resultat. Och förresten! Jag som egentligen inte är så intresserad av blommor/växter - vad trevligt det är med en bukett som vinst. Uppskattat!
   
  Mördarbuketten inslagen i cellofan. Skeptisk häst, hahaha!
   
  Kompis-bukett, inte så skeptisk häst.

  Rena rama läromästar-bukett-bäraren, hahahaha. #självgodochodräglig


  Kommentarer
  Emma

  Vill med ha blommor!!! Blir avundsjuk obs ej missunnsam ;)

  Svar: Vinner jag fler blommor får du dem gärna :D (Obs, du får själv komma ihåg att hämta dem dock, jag har inte så bra minne, haha)
  vinna.blogg.se

  2016-02-21 @ 20:54:17 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.