• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Note to self

  Jag skulle vilja skriva ett inlägg om hur jag upplever att hjärnan ("man kan bara jämföra med sig själv" = min hjärna) fungerar, men jag har som vanligt hundra saker som är högre prioriterade än bloggen så skiten blir kvar i skallen och kommer aldrig ut. Därför skriver jag denna snutt som en påminnelse (kan ju tvinga någon av er att påminna mig när jag, trots allt, glömt, hehe). Man behöver ju rätt feeling med för att få ur det man tänkt och inte bara punkta upp grejerna.  Hjärnan är i alla fall väldigt häftig, och ungefär lika jobbig i andra sammanhang, haha.  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.