• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nattinlägg

  Hemma från jobb och fastnade i mobilens underbara värld. Var med i radio igen (HAHAHA) i eftermidddags i en lek/tävling och råkade svara att man kollar på mobilen 400 ggr/dag. 1. Det var fel. (Hoppsan, hahaha, så jävla orimlig siffra.) 2. Beroende much? xD

  Före jobbet blev det snabbvisit i McDriven (älskade snabbmat - hur hade annars mitt liv varit? Obefintligt, cus man dör utan mat). Men innan dess var det stalltid. Tvätt av hästben som blodat lite till. Dressyr på frusen äng med samma hästben inkl hästkropp. Jag kände mig ringrostig i dressyrsadeln men i övrigt hade vi ett bra dressyrpass. Gjorde det vanliga bara, så inget som helst avancerat. Sanningen att säga går det väl egentligen att liknas vid vad en nyinriden treåring ska kunna, haha. Typ så. Lyssnade på tonårsmord i lurarna via P3 Dokumentär. Love P3 Dokumentär. Det är välgjorda grejer som man dras med i. Djupt och känslosamt. Vilket för övrigt är anledningen till varför jag hellre lyssnar på glad podcast när jag rider. Men ibland så, och just då var jag sugen på ungdomsmord (...tydligen). Hemskt. Med mord alltså. Mord och allt annat hemskt skit i världen. Dressyr till exempel HAHA, okej, skämt. Man ska ja lite lagom av allt, då blir det bra.

  Red därefter Pärlahästen. Byn, skogen och tänkte hoppa studs. Men det var lite väl fruset i marken så det skjuter vi på. Lite halvtrög var hon, men var lika glad för det. Hon är alltid glad. Och man orkar ju inte slå rekord i pigghet varje dag när man är över kvart i hundra. På tal om hundra; det är där någonstans jag siktar. En vacker dag blir hon hundra år :)  Kommentarer
  Wilma

  Jättefin blogg! :)

  Svar: Tack! :)
  vinna.blogg.se

  2016-02-17 @ 08:16:41 | URL: http://nouw.com/wilmabergqvists


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.