• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nattblogg

  Det är ofta som jag kommer på väldigt mycket när jag inte ens är i närheten av frågan i tanken. Jag kan till exempel köra bil, lyssna på radion, en random låt går och jag planerar när jag ska ut ur korsningen och så ba: *TJOFF* jag-höll-inte-om, som en blixt slår känslan ner i kroppen. Visst var det så! Det MÅSTE ha varit så! Sist vi hoppade så var hon astaggad och då måste jag ha glömt benen = det blev ostadigt, hon ökade mer och så höll vi på så. Mer ben. Alltid mer ben. Benen is the shit!
   
  Något som däremot inte överöst mig från tomma intet är det faktum att jag kommer ha helt sinnessjukt svårt att koncentrera mig på.. öh, något överhuvudtaget om jag ska vara ärlig, den närmsta tiden. Men jag är glad att vi skiftade dag, trots allt. På söndag ska jag nog ta och dela med mig, tror jag. Det beror ju på vilket håll det går, men tja, ni fattar. Jag har svårt för att vara kräsen, så en rätt stor del i mig har ju redan bestämt sig. Ni ska få se! :D
   
  But first; let me take a selfie
   


  Kommentarer
  Linda

  Fin häst! Spännande att få veta sen då!

  2016-02-25 @ 03:47:28 | URL: http://holen666.blogg.se
  Jen9

  Bilden 😍

  2016-03-03 @ 09:24:34


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.