• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • My personal battery charger

  Man får höfta lite, chansa och utgå efter vad sannolikheten är. Det fina med att köra lastbil är att varje dag sällan är identisk. Man börjar när man kan och man slutar när man är färdig, om man inte kan hålla de tiderna som är uträknade. Så var det igår, lastbilen gick sönder, den behövde lagas och jag började mitt pass efter klockan 19. Jag har inte alls något emot att dagarna blir annorlunda, tvärtom. Rutiner är ofta tråkigt, anser jag, så lite förändringar (lagom stora tillfälliga förändringar - jag är gammeldags och gillar inte för mycket förändringar sett till uppdateringar och sådant, haha) är bara trevligt. Det enda som "krockade" igår då var att jag givetvis var hemma igen senare än vanligt/än vad jag trodde när jag bokade in nästa ridpass med tjejen som red i torsdags (tror det var torsdags - bra minne osv...). Vi sa en tid, och när jag gick och la mig 04.35 få jublade jag inte direkt när mobilen sa att jag hade drygt fyra och en halv timmars sömn på mig att bli människa, haha.
   
  Men det gick ju! Upp och ut bara. Tog väl för givet att hon skulle rida Pärla och jag ta Lillis (pga A's tappskor, annars var planen från början att ta A) - men sen frågade jag om hon ville prova Lillis eller om hon ville rida Pärla och hon tog gärna Lillis. Två sekunder senare slog det mig att det var ju typ bästa tänkbara! Jag utan sömn och utan mat har en stubin som är ungefär ett halv andetag, och Lillis är... som han är, haha. Underbar på många sätt, men vinglig, ung och halvnonchalant mot skänkeln = mycket småsaker som går att irritera sig på när humöret är svajigt, så det var helt perfekt att åka runt på min bästa, älskade fjordtant istället. Och mycket riktigt. Det var en batteriuppladdning och nu är jag den där nya människan som jag inte kunde sova mig till. Det gick för övrigt bra för tjejen och Lillis också. Hon verkade tycka om honom :)
   
  Nu har jag bara en enda plan framför mig innan det är dags att börja jobba igen framåt eftermiddagen/kvällen: SOVA. Mmm, det smakar gott och jag tänker ge fan i precis allt och bara ha målet att komma ikapp med sömnen. Vika tvätt, äta, plocka in disken och allt annat som jag tänkt göra skjuter jag upp till när det passar bättre.
   
  Hon är så bra <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.