• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Måndag

  Jag påbörjar en långvecka idag med jobb fem dagar (mån, tis, fre, lör, sön) och på torsdag blir det att inta skolbänken för YKB i Kalmar. Efter onsdagens ridning så åker jag ner till Öland och sover där, tror jag. Det är i alla fall ett förslag jag gav, som dock togs emot med öppna armar så ångrar jag mig inte så kör vi på det. 

  Honungen är slut och jag har visst glömt att köpa ny, så morgonens te är inte lika tipptopp som det brukar, men det får gå ändå. Tanterna går idag, inget anacerat. Imorgon vilar A, ev Pärla med då jag brukar vara fruktansvärt trött när jag kört den turen, men jag håller det lite öppet. Orkar jag, så går Pärla. Det var väl typ det, over and out tills vidare.

  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.