• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • L O V E

  När hästen är JÄTTESPÄND (vilodag igår), men man ända kunde rida ett grymmedressyrpass! Hoppsadel på men dressyr/markarbeten på schemat. Fortsätta jobba runr innerskänkeln; flytta för innern, forma runt inner. Hon var lugn, mjuk och gjorde sitt absolut bästa. <3 Efter avslutat pass så var hon en spänd fiolsträng igen på avskrittningen. Knäppo, men huvudsaken är att jag, med henne i den stämningen, lyckades göra något bra ändå. Glad! Nu ska de små ridas och jag får hjälp av en tjej som vill rida - win-win :D  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.