• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Klaffar inte

  Hemmaklubben kommer i helgen arrangera två heldagar med träningar och föredrag av Fredrik Spetz. Skitkul ju! Bra med tränarögon på sig och inspirerande med föredrag. Men... Det är alltid ett men. För det första jobbar jag i helgen, för det andra så ska vi fira min mor som fyllde i veckan och för det tredje är det fullt upp med dels den nya tjejen som ska rida och dels ev försäljning av bilen - utöver detta ska hästarna ridas. Hur många träningspass jag har möjlighet att träna (och även anmält mitt intresse till)? Noll. Riktigt tråkigt, men ingenting jag kan påverka. Jag (försöker) dock trösta mig med att om jag inte hade jobbat helg, så hade jag garanterat varit och tävlat antingen den ena eller den andra dagen. But still, tråkigt att inte kunna vara med när det ändå arrangeras.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.