• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobb

  En dag kvar innan helgen och den innebär samling och därefter lossning i Linköping. Därefter ska jag rida Aleccis tänkte jag. Mörkt och jävligt lär det vara, säkert häller regnet ner också. #munter Men hon ska joggas, därefter tänkte jag jobba henne mycket för innerskänkeln på fredag, så vi lär hålla oss på mycket volter där jag vill framför allt, till att börja med, få henne att flytta undan för innerskänkeln. Detta då jag sällan/aldrig får svar för den, och jag känner att jag behöver det om vi ska rida snyggare, men framför allt om vi ska kunna hoppa högre. Då måste jag kunna rida henne mer genom svängen, där hon följer med med kroppen, eller för att jag helt enkelt ska kunna "hålla undan" henne från hindren. Just nu vill hon gärna hänga, trycka mot just den skänkeln eller så blir hon sned i anridningen. Så det finns en hel del jobb just där. På lördag joggas hon på raka spår i byn och på söndag ska vi tävla. Men först; jobb!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.