• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jävla oflyt hela tin

  Nej, jag ska inte ta på mig någon offerkofta och lipa över mitt oflyt, haha, för jag har faktiskt haft riktigt bra flyt den senaste tiden. Men min planering kommer inte hålla och då känns det allt som att uppförsbacken närmar sig.
   
  Nattjobb - stalltid - kalas - nattjobb. Så var planen. Men redan i stallet så sket det sig. Två skor har Aleccis tappat sedan igår. Bravo! Varav självklart den ena var hennes specialsko. Tappskor är inget problem. Jag slår på dem igen, alternativt har någon begagnad sko som jag slår på. Men just specialskon... Hm, den är bra att ha. Dessutom så sitter nästan samtliga sömmar kvar i hålen, så de har gått av precis vis huvudet. Awesome. Det har jag inte verktyg till att reda ut och få ut dem. Såatteeeh, vila.
   
  Provade att longera henne lite, men det är för lite snö på för knölig mark så hon ömmade lite. Dvs sket i det och hela min plan B som jag satte upp (longering alltså, och promenader tills hovslagaren kommer) blev kasserad redan innan den blev satt i bruk. Aleccis har ordinarie hovslagartid på torsdag, och på lördag är det tävling - dvs fem dagars vila, en dags ridning och därefter tävling. Woho, vilket uppladdning! Eller inte... Så jag hoppas verkligen att hon har någon akuttid som hon kan stoppa in Aleccis på.
   
  Nu blir det kalas i arbetskläder för att därefter skynda direkt till jobbet. Mina nära och kära är inte direkt bortskämda med att jag klär upp mig, fräschar till mig och luktar gott ;) Är det inte svettiga hästkläder, så är det sura arbetskläder. Fast, denna gång valde jag faktiskt att ta rena. Sur mjölk luktar spya, och det kan de ju få slippa för denna gång (= känner mig generös), haha.
   


  Kommentarer
  Emma

  Ridhusunderlag brukar gå trots öm, kanske du inte har tid till men ett försök till tips iaf!

  Svar: Tog mig dig och ja, så värt det var :D
  vinna.blogg.se

  2016-02-20 @ 17:42:17 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.