• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jag vill fan ha kväll!

  Nackdelen med att jobba, rida, sova, jobba, rida, sova, jobba, rida, sova är att vissa saker faller bort. Som att "ha kväll" till exempel. Det var en av svårigheterna med att börja jobba klockan 03 och därmed även lägga sig vid, helst, 18-tiden. Stalltiden var planerad in i minsta detalj (men höll sällan den planen) och då kunde jag ofta tänka att jag behövde lämna stallet senast 18. För att, ja, sova klockan 18. Tidsoptimist? Nejdå, inte ett dugg! Eller, haha. (Vem har skvallrat?!) Problemet var ju för det första att det är omöjligt, men för det andra var det att i min hjärna tänkte jag att den vägen var möjlig; stall via tandborsten till kudden. I verkligheten? Not so much. Man vill ha kväll. Jag vill fan ha kväll.
   
  Så var det idag. Red Aleccis, tänkte rida Pärla men jag kände att jag MÅSTE ha kväll. Jag är alldeles för trött för att orka göra något vettigt, och jag vill inte för mitt liv stressa ner i sängen, klockan ringer, upp och jobba. Jag vill ha lite kväll. Det är trots allt fredag. Varva ner, sova, ladda upp - jobba. Sounds like a plan!
   
  Fuck you, allt vad måsten och så vidare heter ikväll.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.