• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • I am home!

  Alltsåååå, min älskade htc. Ja, jag är hemma. Htc är hemma för mig. Det är jag och htc - inte iphone, inte samsung, inte sony, och inte någon av de andra sorterna heller. Och gissa vad?! Min bön(?) har hörts och besvarats! För på nedervåningen i kartongen så låg ett silikonskal/skydd! Origianl, smalt - mmmh! Så jävla bra! Jag som är så klantig och tappar mina grejer jämt och ständigt. Nu borde den hålla betydligt längre. (Borde...) Så himla nice ju. Jag är nämligen lite bekväm av mig och orkar inte ragga tag i skydd, men skickas det med så är ju saken biff redan innan det hunnit bli ett problem. #hög-på-mobil-livet
   


  Kommentarer
  Anonym

  Jag har inte tappat min en ända gång på 10 dagar, hur coolt! Kan delvis bero på mitt gummibeklädda skal :D

  Ja jag!

  2016-02-16 @ 03:35:01


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.