• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hurt-hurt

  Gick upp 06, ut till djuren en halvtimme senare. Inne igen klockan 11 - alla ridna. Skitgött att ha det gjort! Men kallt som fan var det. Pärla gick skogen och byn, hade gärna hoppat lite studs men det var fortfarande mörkt så det sket vi i. Lillis därefter, han gick motsatsen; byn till skogen för att värma upp inför lite studsande (bara två gånger åt båda håll) inför morgondagen. Sist ut Aleccis; voltjobb (svårt som fan med isklumpar till händer och fötter!), gav inte samma känsla som igår, men fick duga efter stund och då tog vi en sväng i byn.
   
  Frukost i bilen på väg till "le framtids-gård", höhö. Mötte upp Therese och sen var kacklet igång ;) Jävlarrr vad vi har klickat! Husesyn i hundra byggnader och fika med flum och tankar, häst, häst, häst och inslag av vilka pucko folk är: "Det är bara att hoppa upp och prova själv om det är så jävla lätt!".
   
  Men sammanfattat kan man säga att planen på söndag är att sitta still och hålla ihop händerna - det är en början i alla fall. Förresten så har jag inte berättat (förutom lite snabbt i första stycket) att Lillis ska på äventyr imorgon. Träningshoppning står på schemat. Nybyggt ridhus och Lasse som banbyggare men även hinderägare. Jag håller tummarna för vattenmatta!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.