• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hemma och inomhus

  Så kom det minusgrader, och till och med lite alldeles ny snö! Jag gillar det (HAHA, vad fan har hänt?!). Det är nämligen så att hagen är väldigt geggig och dessutom är Aleccis före detta vita ben numera i samma färg som geggan, så jag håller mina tummar att snön ska make sin magic och trolla fram vita ben tills imorgon ;)
   
  Efter träningshoppningen tog jag ut mina tanter på en lugn, mysig tur i skogen och byn. Trevlig uppladdning även den inför morgondagen, och Pärla på släptåg lös för att underlätta för mig - inte bara för latheten utan även för mitt vänstra knä som nu är betydligt sämre igen. Det går ju lite upp och ner det där. Nu är det ner.
   
  Vi hade det asmysigt i det ändå ganska duktiga snöfallet. Trevligt, mysigt och alldeles underbart större delen av rundan. Men sen vankades det längre galoppsträckor (LUGNT sa jag...), men där började det eskalera, precis som vanligt. Sen var det mer eller mindre kört även nästa galopp. Men ändå var hon super att trava av sedan! Så jag gläds över de första två tredjedelarna och avtravningen.
   
  Pärla är kungen själv på att hänga med och kämpar järnet för att hänga med i tempot (tur det går nedför ibland = skritt, så hon hinner i fatt, haha). Hon ser inte så glad ut alltid, men jag vet att hon hellre hänger med än att stanna hemma, så då får hon minsann hänga med på detta vis. Dessutom så behöver hon ju motioneras - det är ju inte för att pleaca hennes vilja i första hand.
   

  <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.