• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästletandet fortsätter

  Jag fortsätter kolla på hästar och har både ringt och skrivit på några stycken. Generellt skulle jag vilja tipsa folk att antingen svara på mail om man bara har det som kontaktsätt men ännu hellre även ha telefonnummer att nå ägaren på. Haha, lite irriterande när man visar intresse och vill ta kontakt men inte får gensvar.
   
  Utöver hästarna har jag en jobbvecka framför mig. Långvecka, dagpass. Ska verkligen försöka få in så mycket ridning som möjligt, men det är som bekant just denna kombination som är svårast att få ihop så troligtvis blir det en del vila för småhästarna. Aleccis är ju förstaprio på alla plan, och henne ska jag minsann lyckas få in. Däremot verkar det inte bli någon mer hoppning inför Borås, utan det får väl räcka såhär. Möjligtvis att skogshindren får ställa upp mitt i veckan av desperata skäl, men att hinna åka iväg är nog inte aktuellt, tror jag.
   
  Åh, jag vill bara ha hem min nya häst nu, nu, nu! Tänk två storhästar att rida och träna och så småningom tävla med. Det hade gjort mig och min ridning såå gott!
   
  <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.