• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hälsotorsdag ftw!

  Hälsotorsdag är ett nytt begrepp som jag och Jennie bestämt att vi ska införa varje torsdag. Det innebär:
   
  - lagad mat (dvs inte pizza, buhu)
  - grönt på tallriken
  - motion (ridning räknas inte då det ingår i min vardag)
  - inte förtära godis, kakor, chips, läsk, el. dyl.
   
  Såå, hur har det gått? Handlade mat, åt köpta färdiga frysta pannkakor till frukost (så jävla lat, hahaha), red, gick en promenad med nämnda vän i 45 minuter (det är en början i alla fall :D) och gjorde därefter lax med citronsås i ugnen med ris och broccoli.
   
  Nu ska jag snart jobba, sedan sova i två timmar, sedan gå upp och rida Aleccis och därefter åka på raodtrip! Åh, det kommer bli så kul! Även resan ser jag fram emot. 9 timmar oavbrutet kackel om häst, häst och häst. :D Jag måste komma ihåg att ladda kameran innan jag far till jobbet.
   
  Lillhäst i dillsås


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.