• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gårdagens

  I helgen har vi haft vårkänslor! Tävlingsvädret var toppen och detsamma gällde igår. Sol, lite värme och massa ny energi. Jag började med att rida Lillis för han kom ändå ner när jag höll på att bära vatten. Smidigt! Vi dressyrade på en äng och han var ÅÅÅH, tio poäng! Pigg, glad, och lite, lite busig till och med. Alltså, hade han varit sådan varje dag så hade jag behållit honom bara för att, haha. Det är finåkning det, att dressyra på honom när han är sådan. Fina killen.
   
  Pärla näst ut. Hon älskar verkligen solen. Det gör väl iofs de flesta människor, djur och andra varelser, men hon sticker verkligen ut i sin glädje över solen. Det är ingen ovanlig syn att se henne utslagen på marken och sola vid minsta solglimt, och mycket riktigt var det där jag fann henne när jag skulle rida. Solandes på marken. Mystanten! Hon var inte så snabb idag, så jag red bara ett varv runt dahlseda. Det fick räcka. Så har hon fått komma ut lite i alla fall.
   
  Aleccis sist ut. Galopp idag! Kondition. Red först runt byn och därefter ut i skogen mot himlabacken, uppför den (600m lång och blir brantare och brantare) skritt nedför en halvlång backe med mindre lutning. Vände vid vändplanen, galopp uppför den backen med lite mindre lutning, skritt nedför himlabacken, galopp till byn men mer samlat, tog andra vägen bort mot oljetorpet, fortsatt mer samlat galopp (jäklar vad jag lär ha träningsvärk i magen imorgon, haha), trav i skogen, skritt på stigen, lite mer trav och sedan avskrittning. Svettig och så himla nöjd och glad. Den hästen älskar minsann att springa - och det gör jag med! :D
   
  Sedan åkte jag och min gubbe till Jönköping för besök i Ikea, a6 och käk på Jensens Böfhus. Sämre kan man ha det ;)
   
  Lill som hopponny


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.