• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fredag för er, måndag för mig

  Stalltid; rider med Ida, och rider därefter den som blir över. Lutar nog åt att jag faktiskt tar Aleccis på tur och Lillis själv. Ida tar Pärla. Förhoppningsvis löser intressenten som var sugen på bilen sin jobbsituation så han kan smita från jobbet och kika på bilen. Jag har samlarmani så visst vill jag inte sälja den egentligen, fast jag kan inte bara ha, och ha, och ha. Tyvärr. Men det gnager lite i magen. Det är ju min bil! Även om det är rena rama mögelodlingen där inne, haha. Urk. Men min Mögel-Glenn! Sälja vinterbilen när det fortfarande är snö... Pucko man är alltså. Därefter är det i alla fall dags för jobb. En helt okej dag ändå har jag att se fram emot. Jag satt sent igår och krystade ut lite inlägg så bloggen ändå ska ha lite rull när jag är upptagen. Bra skit, det där med tidsinställning av inlägg. :)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.