• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ett heltidsjobb utan cash

  Jag lämnade lägenheten klockan 06 i morse, så ja, inlägget var tidsinställt och den tiden (klockan 07) var jag på väg ut till hästarna med en smörgås i näven, efter att ha stannat och byggt upp hinder längs vägen. Frukost i bilen som sagt och satt på Pärla vid 07.30. Var ute i 50 minuter med henne och åkte därefter med Lillis klockan 09. Tillbaka 10.15 och hann påbörja lite sysslor tills hovslagaren dök upp 10.45. Skodde Aleccis, babblade en del, taktikade och förresten!! Jag ringde på en häst i förra veckan, har inte nämnt det. Ett klipp! Hon var tyvärr såld och annonsen råkade bara vara kvar. Sen kommer hovslagaren och ba: "Jag har köpt en hopphäst!" När hon berättat första meningen (OS-kvalad syster/dotter eller hur det nu var), så frågade jag: "Är det ******?!" Hon sa ja, och jag bröt ut i ett garv och ba: "vafan, jag ringde ju på henne!", HAHAHA. Small jävla world alltså ;) Rullade in klockan 13 och hoppade med Aleccis. Hemma ca 14.30, gjorde klart sysslorna och lite till och var inne nu; 15.45. Full rulle hela tiden och nu är jag rejält hungrig vill jag lova!
   
  Återkommer senare, nu ska jag ragga vuxenpoäng och skala potatis. Usch, potatis är usch. Men man kan (tydligen?) inte äta pizza exakt varje dag, höhö.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.