• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En sväng

  Aleccis är inte supertrevlig nu direkt. Det är som om efterbörden (haha) från tävlingen hänger kvar och hon är stark, jättepigg och springig. Dressyrpasset vi skulle roa oss med byttes ganska snabbt ut mot en tur i byn. Men hon fortsatte ge mig fingret och låg på. Gjorde några fula halter och red därefter med väldigt stora, tydliga hjälper för att ens få någon jävla respons. Hua. Bättre blev det! Men generellt var det inget höjdarpass. Jag förväntade mig betydligt mer men nej, back to work eller något. Nu får vi ta och backa bandet lite och ta tag i dressyrridningen igen. Hur ska vi annars kunna hålla hög lägstanivå, liksom. PS, jag saknar LP :( Där var det fullt fokus och helt okej underlag. Det var bra för hjärnan att vara där - mindre skit som skrek efter vår uppmärksamhet. 

  Red barbacka på Pärla efteråt. Först snöade det rejält, som små vita skott, på tvären men det slutade tack och lov. Därefter kikade solen fram och avskrittningen gav vår-feeling deluxe. Så jävla gott, smakade det.


  Hahaha, hon ångrade sig precis när jag knäppte bilden. Gullepärl <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.