• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En spännande helg

  Framför mig står först två jobbnätter men därefter har jag en minst sagt spännande helg att vänta. Är det nu vändningen kommer, eller är det inte dags ännu? Blir det avlastning eller fullt fokus framåt? Mitt i allt är jag så rädd för att tappa fokus på de mål jag har precis framför mig; tävlingen på lördag och meetinget i Borås. Det rullar så mycket tankar i mitt huvud just nu och jag vet varken ut eller in. Jag vet bara vad jag vill, men inte hur jag ska lösa det i praktiken. Det är lite som en helt vanlig dag i mitt helt vanliga liv, kan man säga.
   
  Fytusan så grann att vila ögonen på.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.