• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En dag kvar

  Det har vart och är en rätt slitsam vecka detta, där det helt enkelt blivit en häst som vilar och två som går på halvfart varav den ena rör sig mer än den andra. Det är halvplanerat i alla fall, då jag vet att jag inte kan/orkar hålla igång dem för fullt utan måste prioritera min sömn. Så nästa vecka rids det som vanligt igen, och jag måste säga att jag längtar, haha. Denna typ av hästhållning är inget som rimmar med mitt samvete direkt. Jag hade aldrig kunnat ha hästar som prydnader, usch och fy. Men en vecka off får jag väl helt enkelt låtsas att jag tål det.
   
  Det har gått bra att jobba och även YKBn gick bra, så jag är nöjd med den biten, och den är ju trots allt viktig den också. En dag kvar och sedan väntar en betydligt lugnare vecka på den punkten. Såå, jag är tillbaka i full styrka (hoppet lever i alla fall) nästa vecka, men lite har jag lyckats knåpa ihop.
   
  Äsch, nu blir det soffhäng och därefter ska jag dejta kudden igen. Och jag måste erkänna att jag längtar efter sista stationen redan nu.
   
   
  Från en dag där energinivån var betydligt högre, höhö.
   


  Kommentarer
  Neapocalypse - en alternativ hästblogg

  Jag tror det är viktigt att släppa lite på "måsten" kring hästarna (förutom det mest vitala då som att ge dom mat och sånt ja du fattar) och istället se till; Varför skaffade du häst? Jag svarar på den frågan med FÖR ATT JAG ÄLSKAR HÄSTAR och jag älskar min häst liksom. Jag kan ha tre månader då jag inte rider någonting utan vi går på timslånga promenader och busar på ridplanen typ :) Eller håller igång på annat sätt. Tycker det blir så himla inskränkt när man ska ha alla dessa scheman och på det ena och det andra sättet :)

  Svar: Åh, jag hade aldrig kunnat "bara" ha hästar. Hade jag inte tävlat så hade jag inte haft hästar. Jag vill ha utvecklingen, utmaningarna och de mätbara målen. Men samtidigt är de ju inga maskiner, utan det är kärlek och ridning/träning på deras villkor. :)
  vinna.blogg.se

  2016-02-07 @ 10:34:25 | URL: http://neapocalypse.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.