• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Drömmer mig bort...

  på youtube, haha.
   
  Det finns så mycket (hoppning) man kan se på youtube! Just idag har jag bläddrat i arkivet och bland annat kollat in tjejen med den svarta springaren som var väldigt omtalad för en omkring fem(?) år sedan eller så. Från "den ponnyn ska ha ett skott i pannan!" till vinster i MSV:A och SM-start. Jag var imponerad redan då av hennes ridning, och ville se om jag "såg henne med samma ögon" idag. Iskall. Hon är fantastiskt iskall. En imponerande ridning, det måste jag säga.
   
  Om jag inte varit på en anläggning som jag ska åka till, så brukar jag söka på rundor därifrån för att bilda en (väldigt lös) uppfattning om tävlingsbanan. Eller om jag ska starta en högre klass (typ nu när vi gått upp på 120) så har jag sökt på 120 på just den anläggningen, och gärna så ny film som möjligt (och gärna en vinnarrunda - de är ju alltid roligast att titta på!) för att få en uppfattning om hur banan kan se ut. Givetvis skiljer det sig skitmycket (framför allt om det är olika banbyggare), men det är ändå kul att se lite rundor för skojs skull.
   
  Ett och annat elitekipage har det också slunkit ner. En runda som gjort avtryck är till exempel den på Gregory Wathelet och Conrad de Hus när de tappar tränset i en start i Paris - och avslutar banan felfritt. Den mentala styrkan..!
   
  "Lägg ingen energi på det du inte kan påverka".
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.