• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det doftar sommar.., sa du Falsterbo?

  Krafft Tour of the Amateurs - kvalar gör man i 120- och 125-klasser från och med mars till i sommar. Nej, vi är inte där än. "Där" som i att kunna fightas om en plats... Men samtidigt; vad har jag att förlora?! Klart jag ska anmäla oss!
   
  Först var det självklart, sedan var det självklart inte men nu är jag tillbaka på "självklart" igen. Rider jag bra så spelar det inte så stor roll hur stora hindren är (hehe.) Det är ju lätt för mig att säga när jag sitter framför datorn. Men nu har vi hoppat lite 130-räcken på träning och det känns bra. 130-oxer hoppade vi, med oflit (lätt hänt..? Haha, tydligen), i två omgångar i höstas och det flög hon över. Så lite rutin på högre hinder så ska mina nerver fan palla 120/125. Det är bara att sikta, jobba och u-p-p-n-å. "Bara".
   
  Och ingen minns en fegis.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.