• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det är lättare att styra

  Jag är ganska van vid, eller nej, det var fel början. Men det var vanligare förr att jag fick skit för min ridning. Fel igen, inte min ridning. Men min ridning tillsammans med Aleccis. Nu verkar många vara vana. Inte för att det är någon som helst bortförklaring, eller att det ens är okej att rida som jag gör. Det ser inte trevligt ut och det är inte trevligt, men det är fortfarande fritt fram för vem som helst att prova henne. Gärna i tävlingssammanhang.
   
  Hon är inte egentligen särskilt spektakulär men hon vill och hon försöker ta egna initiativ. Och en sak vet jag, och det är att det är lättare för mig att styra än vad det är att bromsa. Det är en anledning till varför det "blir som det blir" när vi rider omhoppning. Jag har inget emot fart, såklart, och definitivt inget emot att vinna, men jag har heller inga ambitioner att rida någon jävla stilrunda med mål att tillfredsställa andra. Nej, det finns inte i min värld.
   
  Jag tror det är en anledning till min sopiga dressyrridning. För som bra dressyrryttare ska man rida bra med mål att just de ska tycka om just dig och det du gör, det du visar upp. Det finns inget sådant driv i mig. Screw them, ha kul! Än sen att vi kommer sist i stilhoppningar. Så länge vi har kul och kämpar ihop (för det gör vi tamejfan!) så är jag nöjd. Vi är inte som andra, och vi är inte som vanliga ekipage. Vi är skogsmullar som utmanar oss bland hinder. Och vi har så jävla roligt tillsammans.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.