• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagligt tugg

  Jobb på en äng med A - fokus på insidan. Utöver henne ska Lillis gå också, men Pärla får vila. Hon ska ju inte gå för hårt utan hålla ett jämnt "halvfart-upplägg", med mål att gå (minst, och helst) motion två-vila en. Därför passar en vilodag in idag, för motion tors och fre, vila lör när det är tävling och sen rida söndag igen, och gärna måndag beroende på jobb. Lillis går så mycket jag lyckas få in, helst varje dag. Varje dag förutom lördag, men vi får se hur trött jag är osv. Samma tugg dag ut och dag in, haha. Det är i alla fall nattjobb på g efter hästarnas motion.
   
  Ååh, jag har lite på gång här och jag vill så gärna bolla tankar men dem håller jag inom mig (och till närstående) tills jag vet mer hur det blir. Inte ropa "hej" än inte, nej, nej, andas, vänta och se och en sak i taget. (Hatar när det ska gå sakta och göras en sak i taget och väntaaa. Vill att det ska ske nu!)
   


  Kommentarer
  Anonym

  Där är vi lika, ju förr desto bättre! ;)

  It's just me myself and I

  2016-02-24 @ 08:41:32


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.