• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagen D!

  Tidig uppstigning, åka häst, åka bil, åka häst, åka bil, däcka. Ser inte så mycket ut för världen, om det nu inte vore så att vi ska ut och åka i nio timmar. Jag kan inte minnas att jag kört bil så länge förr faktiskt, men är ju van att köra länge på jobbet så det kommer inte vara några konstigheter. Dessutom har jag världens bästa sällskap så jag ser fram emot varenda jäkla kilometer ;D
   
  Alltså, jag vet inte om det egentligen hade varit smart att ta med transporten, för vem orkar köra en vända till om det skulle bli aktuellt? Jag vet ju flera fall där det gått till på just det viset... Men haha, nja, en sak i taget. Jag har ju lite att göra i mars så att dra förhastade slutsatser exakt just nu känns inte jättehållbart. En provridning däremot, det har (nog?) ingen dött av. Eller vänta, hahahaha, det var nog nära när Therese provade sin Arabanta :*
   
  Yes, har inga tidsinställda inlägg pga tidsbrist, men får väl se om jag prioriterar ett mobilinlägg innan avresa hem eller om jag glömmer bort det. Anyway, bjuder på en bild på min absoluta favorithäst om jag inte får välja mina egna ;)
   


  Kommentarer
  Thessie

  Hahaha, skrattar lite!!! Vi tycker om er med! *hjärtögon*

  Svar: :D:D:D:D:D
  vinna.blogg.se

  2016-02-26 @ 22:21:08 | URL: http://nissep.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.