• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bra dag på ryggen

  Ändrade planer - lossade i Vimmerby och efter tvätt av lastbil kunde jag tuffa hem och var hemma klockan tre. Red både Aleccis och Lillis som jag hoppades orka men inte vågade räkna med. Däremot ändrade jag planen med A lite. Idag gjorde vi det voltarbetet jag även tänker göra imorgon. Underlaget är vidrigt så det känns bättre att ta det pö om pö med att avsluta ett varv på grusvägarna runt byn. Alltså sett till benen och resten av hennes kropp. Hur det gick? BRA! Är nöjd och glad, och ser fram emot fortsatt jobb i samma banor imorgon. Fina A <3 Red därefter en pigg och positiv Lillis i byn. Åh, lycka! Så härligt när han bjuder till och idag gav han mig återigen hopp om att en vacker dag faktiskt ha bjudning permanent. #fingerscrossed ;)
  Verkligen roliga bilder, haha. Eller inte.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.