• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Början av slutet

  Red Lillis först, dressyr på en äng. Gick bra! Jag tror fasen jag är något på spåren när han behöver större uppgifter för att gå bättre! Han var trevlig idag, men jag har träningsvärk i insidan låren och magen så gjorde inte mitt allra bästa där uppe på ryggen. Nöjd ändå med honom i alla fall.
   
  Red därefter Aleccis. Ängen igen, fokus på innerskänkeln - det gick också bra! Hon var väldigt... öh, "som en vanlig häst" idag, så jag red en stund, det gick bra och sen avslutade jag. JA, jag tror det är fel på henne. Alltså, inbilliningsfel på henne. Hon var så lugn? Lugn, som absolut inte Lillis-lugn, haha. Bara typ, man kunde hålla om med benen utan att hon drog på och hon låg kvar hos mig. Hmm... Jag tyckte ett kortare pass passade bra i alla fall, så hoppas jag att hon är uppe i det blå imorgon igen. Fan, jag blir ju rädd när det fungerar. Det är inte vår vanliga melodi...
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.