• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Är det vår i luften?!

  Ledig måndag! Jag ska bara göra en enda sak idag, och det är att rida. Alla mina ska gå (inklusive Lillis alltså, lycka! Har faktiskt saknat att sitta på honom) och även Sacke ska jag rida idag. Sacke går i eftermiddag, men förutom det så har jag inte bestämt mig vem jag ska rida när. Det är måndag så Ida rider Pärla på eftermiddagen, men jag vet inte om jag ska ta Lillis eller Aleccis då. Den av dem som inte går då kommer jag rida snart, mitt på dagen.
   
  Jag borde slänga in en maskin tvätt också, och diskamaskinen jobbar för fullt, så jag kommer inte undan helt från vardagens tråkigare sysslor. Men ändå. Det sitter riktigt fint med en fri måndag. Jag sov elva timmar och vaknade utan klocka idag. Så himla efterlängtat!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.