• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Än slank han hit, och än slank han dit

  A hade vilodag i onsdags, red L men hade motivationsdipp så struntade i ridningen (har fet motivationsdipp gällande de små... Jobbigt!) men fick gjort massa annat, typ som viktiga ärenden som blivit uppskjutna. Så det var skönt på sätt och vis. Jag hade inte dåligt samvete, konstigt nog, men det var väl för att det var väldigt skönt att komma ifatt lite gällande andra grejer. Städare och tvättade ur Gulen också, och under dagen kommer det en och kollar på den. Fingers crossed.
   
  Igår gick, som jag skrev, Aleccis ett bra markarbets-/dressyrpass på ängen där jag var jättenöjd med henne. Så himla bra det satt! Bästa hästen <3 Därefter reds de små; jag red Lillis och tjejen som skulle med och rida fick rida på Pärla. På söndag rider vi igen. Det gick bra och Lillis sparkade bakut tre gånger, haha. Första två för att jag försökte busa lite med honom och tredje gången när han blev rädd för fladdrande plast och tänkte väl försvara sig mot den, haha. Red därefter L.
   
  Så har det sett ut för min del. Jag har en stor längtan att byta ut Lillis mot en yngre storhäst - det är precis vad min motivation kan behöva, men samtidigt vill jag inte göra något "drastiskt" då det påverkar hela flocken och nu om något vill jag ha en balanserad flock så Aleccis är i bästa möjliga mentala skick/balans för att ha goda förutsättningar när vi åker på tävlingar. Det är lite att väga in på så vis. Men tankarna maler ändå... Och ett och annat klick på hastnet har det blivit.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.