• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis

  Aleccis var "som vanligt" idag igen. Haha, fan jag blev ju lite orolig när hon var så lugn och lydig igår. Hade aldrig velat ha henne sådan varje dag. Fy vad tråkig ;) Vi red i byn och jobbade på volt i trav och galopp på en äng för att flytta för innerskänkeln. Gick helt okej, jag har ju inte så vrålhöga krav direkt utan ja, lagom räcker. Pigg och glad när hon sedan fick springa i byn.
   
  Imorgon tänker jag slänga på gramenen när vi joggar i byn för att verkligen hålla oss till planen (obs, min plan, haha) att ta det lugnt och fint, och gärna balanserat och trevligt. Allt för att försöka ge oss vettiga fysiska förutsättningar inför lördagen. De mentala förutsättningarna är svajiga, men det är bra på sätt och vis; träna fokus, träna på den mentala biten och testa om jag lyckats göra mig mentalt starkare. Hmm, jag undrar jag. Men jag försöker se det som en utmaning och något positivt istället för att se det som något negativt - vilket det är väldigt lätt att det är då jag inte kan tänka på något vettigt alls just nu. Ni kommer förstå.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.