• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Visa dina dancemoves

  Aleccis träning sedan jag skrev senast har varit en lugn och kontrollerad(!) tur i byn efter dressyrpasset i torsdags, dressyr på ängen men i hoppsadeln, och så idag kondition och eehh, "snabbjobb" hade låtit bra om det nu vore en travare/galoppör i träning, hehe. Det började bra med stabil galopp längs vägarna och uppför himlabacken och bortåt. Gick bra tillbaka i riktning mot byn igen, men sen i byn så tappade vi fattningen lite och det eskalerade totalt, haha. Herregud. I morgon blir det ordning på torpet igen och så håller vi oss på en vildsvinsbökad äng och planterar lite lydnad igen.
   
  Jag har jobbat två nätter, ätit julbord och, lyssna på detta; JAG GICK UT igår! Skrev med en av mina barndomsvänner som jag faktiskt inte träffar så jätteofta (vilket är lite synd, men det glöms bort och man hinner inte alltid med). Eftersom Björn Rosenström skulle spela på hotellet så gick vi dit. Fick köa i sjutton evigheter och när vi kom in hade vi missat hälften, haha. Men lite fick vi vara med och skriksjunga. Sen var vi det lite "lugnare" discorummet efter han hade spelat klart och ja, det var inte konstigt att det var färre folk där för själva musiken och arbetet med denna sög plattmask. De körde hiphop utan tempo så det var svårt att dansa till om man inte såg ut som en påtänd ravedansare. Sen blev det tyst en stund och så bytte de låt mitt ibland, och sen körde de samma låt igen en låt senare. I andra rummet var det bättre musik men där var det ju knökafullt. Så vi dansade till silvana imam och något annat..? Sen vare slut, haha. Men vi hade kul så länge det varade, och det är ju ändå huvudsaken ;)
   
             
   
  Aleccis är världens finaste och jag spökade ut mig så att jag inte ens såg ut som mig själv, haha.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.