• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vad fan håller vi på med?

  Ibland behöver man få en spark i ansiktet likt ett uppvaknande. Vad fan håller vi på med? Här sitter jag och ba; "blablabla, min häst är höjdrädd, åh vad tråkigt det är att sänka hindren och börja om igen", och så har någon annan precis varit tvungen att ta bort sin allra bästa vän och radera allt vad drömmar, planer, tränings- och tävlingsmål heter och även bara det faktum att gå ut till hästen för att pussa på den. Nej, det där är bara så ledsamt, och orättvist. Livet suger, det vet vi alla. Och ibland suger det mer än vanligt. Jag ska just nu bara vara tacksam och överlycklig över att jag ens kan packa in min häst i lådan och fara iväg och träna. Bara sparka ner årets mål, och börja om och istället sätta nya till nästa år. Det i sig borde vara, och ÄR, lycka. Att ha hästen där. När problemen sitter i hästens huvud och inte i hästens kropp. Jag är SÅÅ glad och tacksam över att Aleccis är som hon är. Hennes försiktiga huvud gör henne svår som fan på hinder, men vi har ju bara och åter bara problem inom sporten. Inte i vardagen, eller i livet. Tack världen, för att jag har en häst jag får kämpa med. För hon finns i alla fall vid min sida. <3
   
  Vill skicka en tanke till Johanna Grant med familj och beklaga sorgen.
   
   
  Det är inte bara min krigare Aleccis som jag är tacksam över, utan även mina andra lyckorpiller <3
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.