• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Upp på krigsstigen igen

  Alltså yes, detta gillar jag. Ni känner nog till "hen" Silverbjälke? Ett par som byggt upp en blogg med ett alias och alltså anonymt trakasserar sina egna ridelever, skryter om hur "hen" fått dem att börja gråta och även kommenterat - i bloggen - deras utseende (hur stor klyftan är bl a). Det har även funnits en och annan poäng också, tydligen, när det tagits upp olika heta debattämnen ur ridsporten som sport. Jag skiter dock i vilket, utan tycker att det är skit av just den anledning att de är anonyma och inte står för vad de skriver - oasvett om innehållet är "bra" eller dåligt, men värst när det är det sistnämnda såklart.
   
  Nu har nästa person (som förvisso också har ett svajigt cv) gått ut och bekräftat (dock utan synliga källor, men det finns källor ;)) med vem de är. Det har ju spekuerats sedan innan och jag hintade ju lite jag också. Fick då hot från självaste Silv-hen-bjälke att jag skulle bli polisanmäld och en det enda och en det andra, om jag inte tog bort inlägget, haha. Skulle tävla dagen efter och medan jag kopplade släpet så ringde jag själv glatt 11414 bara för att höra vad som gällde. (Förtal osv.) Eftersom jag inte hängt ut med namn och trodde mig ha mitt på det torra så kände jag för att dubbelkolla detta innan jag kunde stå på mig. Hade inte gjort något fel enligt polisen (som själv reagerade på denna fiktiva person och ansåg det denne höll på med rent olämpligt, kan tilläggas) så inlägget finns kvar och sjukt nog är det det första som kommer upp om man googlar på denna stjärna. Så den som vill läsa får ta det den vägen.
   
  Kan ju vara dumt att skriva namnen ändå, men att länka till någon annan borde väl inte vara riktigt lika dumt? -> Vem är Silverbjälke? <-
   
  En sak jag faktiskt reagerat på är stavning och formuleringarna på dennes blogg. De skiljer sig avsevärt. Antingen är det relativt normalt och ja, man ser vad det står och kan läsa. Eller så är det värre än en lågstadieklass som har skrivit med förbundna ögon. Råkar någon i fråga då ha en dålig dag? Eller är det så att det är fler (två) skribenter? ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.