• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mot Sherwoodskogen!

  Några timmars julklappshandlande. Åh, vad jag egentligen hatar det av hela mitt hjärta. Inte att handla (eller jo, att betala är tråkigt...), utan den här hetsen. Det enda det bygger på är att butikerna går plusplusplus. Precis som alla hjärtans dag, mors-/farsdag och andra "blablabla"-dagen. Köpa, konsumera, bara mer och mer.
   
  Men nu har jag iaf lagt alldeles för mycker pengar på julklappar, men har ändå ett par stycken kvar. Har ju köpt till folk som jag inte ska byta med, haha. Det är egentligen ENDAST de gåvorna som är roliga. Nivet när man springer på något som fullkompligt skriker någons namn. Så det gick bli lite extra julklappar.
   
  Nu ska jag åka till djuren och packa in Aleccis i lådan för att åka på träning. Förresten så kommer jag denna jul på sätt och vis köpa den allra, allra bästa (och dyraste) julklappen till mig själv. Nummer två är också både rätt viktig och dyr, hehe. Will tell you!
   
  Gammal vårbild på en Pärlahäst på vift. Löööve.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.