• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Morgonrock är heaven

  Såhär i julklappstider så måste jag dela med mig av, hm, jag tror det var förra årets julklapp(?). Jag har aldrig tidigare ägt en morgonrock, och har inte direkt kännt att jag har det behovet heller. (Jag menar, ridkläder 24/7 är ju det enda som gäller). Men så fick jag denna goding och jag är käääär!
   
  Den är fluffig, mjuk, len, gosig och SKITVARM. Typ döende-varm. Men helt fantastisk. Jag har nu tagit mig tid att gå runt med den och jag måste säga att det verkligen är min grej. Eller well, lite varm kanske, men vem hade kunnat ana att en morgonrock är definitionen av himlen i klädväg?! Så tryter julklappsidérna så kanske en morgonrock kan vara ett förslag? Det är ju inte direkt skitnoga med storlek heller, vilket det annars kan vara i kläder.
   
  Utöver att sicka kärlekstankar till min morgonrock denna förmiddag så är det stalltid som gäller efter fruskort. Sedan ska jag se om jag kan skriva ut papper till morgondagens äventyr. Jag kan ju berätta i korta drag om hur intensivt det närmsta dygnet, eller typ 1,5 dygnet kommer bli:
   
  Jobb ca 16.15 till... 05(?)-ish, är inte i säng förrän 05.30 kanske - som tidigast. Ska till Linköping, så det blir långnatt för hela slanten (vilket jag inte har något emot!). Sedan ska ringer alarmet på klockan absolut senast 07(!!!) och jag måste duscha för man måste vara fräsch på det jag ska iväg på. Klockan 09 ska jag nämligen vara i Jönköping på ett ställe jag inte ens hittar till, men hoppas jag hittar och att jag är där på en timme. HOPPAS. Ska vara där en heldag (lär vara piggast på plats... Typ?) och sedan hem på eftermiddagen. Direkt till djuren för vatten, klapp, godis och det där. Men det blir ingen ridning. Det tänker jag inte kräva av mig själv, det är en sak som är säker. Vad kul det är när livets olika planer klaffar. :)))
   
  Tar väl igen detta med att inte ha något planerat på onsdag sedan, och hoppas på att det kanske går att boka in en träning på torsdag? Fredag heter uppesittarkväll, lördag dopparedan och eventuellt är vi bortbjudna på söndag. Jul, jul, strålande jul. Ge hit lite snö och minusgrader för helvete!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.