• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • MEN DRIVER DU?!

  Åkte lite häst i byn och skogen. A gjorde inget avancerat och det enda jag mer eller mindre sysselsatte mig med var att försöka hålla ihop henne. Världens sötaste häst försökte gå in på dressyrängen (<3 älskar att de ALLTID vill dit, haha), men nepp, byn tyvärr. Igen. I morgon får hon eventuellt gå på ängen igen. Det beror på hur bra fäste det är med lite snö på det frusna gräset. Kan möjligtvis vara för halt. Den som lever får se.
   
  Lekte lite på Latoyahästen efteråt, men hon var intresserad i ungefär... tre minuter. YES, kul med en så intresserad unghäst, hehe. Sedan började hon försöka traska iväg på en liten upptäcksfärd alldeles själv. (Flockdjur? Den? Njaa, jag vet i fan.) Men den är snäll. :):):* Försökte få henne att ge fan i att hälla ut vattenhinkarna och lockade ut henne i gången. Det gick trögt. Ställde mig på en stubbe och när hon stod lägligt hoppade jag upp på henne. Hade godis i byxfickan så hon fick en. Rörde inte en jääävla muskel. Drev på henne. Rörde inte en jävla muskel igen. Drev igen. Drog bak öronen och vred på huvudet för mer godis. Drev IGEN, samma sak. När hon till slut tog ett steg så vände hon på sig och ställde sig perfekt så jag kunde kliva av igen. Rolig unghäst HAHA. Det intresset liksom ;) (Eller jao, hon är intresserad av godis, haha.) Någonting säger mig att det inte direkt var svårt att rida in den hästen, hahaha.
   
  JO, jag tycker om henne ändå. Promise. (Observera min asroliga rubik med dubbla syftningar.)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.