• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lördagsplaner

  Min lördag börjar i Bråtåkra där de var kort om folk till P&Jn, så jag ser till att vara på plats och hjälper till. Därefter svänger jag förbi Maxi på väg till stallet. Anledning? GRATIS TÅRTA BABY! De firar nio år, och jag läste att det är gratiiiis tårta. Japp, livet som småländsk sockerberoende. Tuffar sedan ut med min svarta kompis till gården och förväntar mig en glad unghäst som kommer kriga mot vattenhinkarna i vanlig ordning och så hoppas jag innerligt att Aleccis är den dröm som hon varit nu, framför allt i torsdags. För jag har nämligen bokat in en repris av det lydnads- och trimpasset dagen till ära. Därefter blir det lite tävlingsfix, och så ska jag nog leka lite med Latoyahästen. Fast våran lek börjar eskalera... Haha, tänker inte ens gå in mer på det för jag skäms över hur hon gör precis vad hon vill med mig...
   
   
  Den här gamla bilden alltså. Ger mig fortfarande blandade känslor, men den är rätt häftig också.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.