• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoya på löshoppning

  I lördags var Latoyahästen på löshoppning. Det gick bra, och det gick rätt fort, haha. Kom dit i god tid, det blev vår tur innan utsatt tid, körde på, lastade in och åkte hem. Skönt för mig som hade tid att passa. :) Hästis skötte sig bra! Lite försiktig på hindren bara, men det här var inte sista gången vi gjorde detta, så det blir bättre när hon förstår vad det handlar om. Teknikmässigt så hoppar hon bra med framför allt rätt bra bakben, men det visste jag ju redan, hehe.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.