• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Latoya busar

  Detta på filmen är verkligen 100% oseriöst bus, lek och dumheter. Inget seriöst, inga baktankar, inget grundläggande - och väldigt lite "rätt". Jag ser själv stora brister här och där men då får man vara glad att hästen inte "svarar" på det jag omedvetet skickade iväg innan jag kom på mig själv. Det finns ingen träning bakom heller, utan det är en godissugen, lagom laddad och lite understimulerad unghäst som springer runt och gör av med lite energi. Det finns visserligen delar som är mer seriösa än andra, t ex att jag checkar så ryggning (och att lyfta vänster framben när jag ber om det) fungerar och det är fint att se att hon lugnar ner sig direkt när man ber henne. Det är en väldigt schysst liten häst. :) Dessutom kommer hon alltid när jag ber om det, om än med lite fördröjning ibland, hahaha.
   
  Den där gången som hon var heeelt galen så var hon ungefär dubbelt så laddad som hon var vid detta tillfälle. Så här har vi springit runt och leka och busat (fast hon har bara "släppt till" såhär de sista gångerna, annars har det möjligtvis kommit en bakutspark på sin höjd). Kolla även vad "fin" gräsmattan blev av Latoyas konster, haha. *Hoppsan* #värt ;)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.