• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lastträning, brutalt bus och en ridtur

  Slängde in Latoytoy i lådan efter att jag hade tagit ner dem till stallet och gett dem lite att äta. Gick in med henne, och hon följde med. Gjorde det tre gånger, men så går hon ut igen när det passar. Bad henne gå in själv och hon gick glatt in själv. (Duktig, det tar sig!) Trots att det hände lite omkring med människor, dörrar som öppnades och sådär. Skulle ta in henne igen, men då tog det stopp, haha. (Det var som att hon upptäckte allt spännande runt omkring.) Så gick in med henne - hon följde med. Gick ut, och bad henne gå in igen. Hon fattade inte först så var inne med halva kroppen och kom ut igen några gånger, men gick sedan in helt. Avslutade med det. Släppte henne lös och busade på gårdsplanen. Alltså jävlar i helvete vad hon släppte loss! Har ALDRIG sett henne i närheten av så "vild" som hon var idag. Heeeelt crazy, haha. Flög i stora bockar, med rejäla sparkar och ställde sig och stegrade rakt upp och fäktade två gånger, och hoppade runt i en stegrade-sparkade-rörelse i någon piruettvariant flera varv, hahaha! Skrattade ihjäl mig av hennes "ryck". Det var SKITKUL! Önskar att jag hade tagit fram mobilen och filmat. Jag kommer inte ha en chans att sitta kvar om (när?) hon gör så när jag sitter på i de bockarna och kasten. Herregud, hahaha. Hon känns rätt pigg överlag just nu faktiskt. Sedan är väl vindarna inte helt utan skuld till detta bus för dagen direkt. Men ändå. Kul häst!
   
  Jag har inte lasttränat så jättemycket (typ 3-4 gånger(?) när ekipaget ändå varit kopplat när A har åkt), men vi har ändå kommit en hyfsad bit på detta med att bli inskickad = gå in utan mig. Som det är nu så hade jag absolut kunnat åka själv med henne, men jag tänker givetvis träna vidare och är inte nöjd förrän det är snudd på Aleccis-nivå på lastningen.
   
  Aleccis och jag tog sedan en sväng på andra sidan vägen, på de vägarna och i den skogen. Fick även in asfaltsunderlag på den turen utöver de betydligt mer vanliga underlagen. När vi hade ridit över träbron så ville A gå till VRF, men vi skulle bara rakt över vägen. Känns ändå bra att hon "drar" ditåt, trots att vi inte haft något toppen-"hoppår" i år. Aleccis var piggelin men ändå någorlunda ridbar. Imorgon tränar vi för K igen. :)
   
  Toytoy i lådan.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.