• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hej då 2016 - Välkommen 2017

  År 2016 har varit mitt mest framgångsrika, men även sämsta, tävlingsår hittills. 10 vinster och 5 placeringar med Aleccis. Det största vi gjorde var när vi vann i Borås, men även vår första, och hittills enda, placering i 120. Dessutom har Latoya och Sacke bjudit på flera felfria och trevliga rundor. En rejäl självförtroendesvacka har följt mig sedan utesäsongen började. Den vill jag inte ha med nästa år, haha. Mål för 2017 är fortsatt utveckling av S och L på respektive nivå och fler fälttävlansstarter för A där jag hoppas kunna kvala henne till enstjärnig nivå. Önskar henne dessutom stadig på 120. ✊🎆🏆 Gott nytt år alla vänner! ❤
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.