• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • GoPro Hero5 Black

  NEW IN!
   
  Jag har givetvis inte fått någon GoPro i julklapp haha, den kostar för fan nästan lika mycket som min bil. (Dyr kamera eller billig bil..?) Men jag fick lite pengar, och då jag har velat ha en GoPro så betalade jag nu mellanskillnaden och slog till! Det var tänkt att bli en GoPro Hero4 Silver, men sen såg jag att 5:an bara kostade 100 kr mer - så det fick bli femman! Är väldigt förväntansfull och har stoora förväntningar på bra resulat, med tanke på att den lågbudgetactonkameran jag tidigare använt inte alls har fungerat som headcam och särskilt inte till ridning. Men nu blir det ändring på det!
   
   
   
   
   
  Nu kommer ni få följa med oss inte bara ut på fälttävlansbanorna utan säkert på några vardagsturer också. :D


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.