• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Februari 2016

  Mitt februari började starkt med en månads godisförbud. Man är ju inte dummare än att man väljer årets kortaste månad när det vankas något så tråkigt och jobbigt. Det gick bra, och jag klarade det! (Även om det "bara" var just godisförbud, och inte förbud för kakor och glass mm.)
   
  Jag kände mig tvungen att försvara mig lite efter den skit jag matades med efter de väldigt fula vinnarrundorna i värnamo i januari. Ett stycke lät såhär: "Hon är inte egentligen särskilt spektakulär men hon vill och hon försöker ta egna initiativ. Och en sak vet jag, och det är att det är lättare för mig att styra än vad det är att bromsa. Det är en anledning till varför det "blir som det blir" när vi rider omhoppning. Jag har inget emot fart, såklart, och definitivt inget emot att vinna, men jag har heller inga ambitioner att rida någon jävla stilrunda med mål att tillfredsställa andra. Nej, det finns inte i min värld." Vill meddela att orden i fet stil fortfarande gäller.
   
  Jag saknade LP = lokalenparkeringen, en liten grus/gräsplätt i form av en rektangel som var det bästa ("minst sämsta") stället jag kunde rida och försöka träna på hemmavid. (Har alltså i skrivande stund tydligen klarat mig utan den i ett år nu. TACK, då. Tycker fortfarande att det är orättvist att vi inte får rida på den,  för den används bara av bilar några få gånger per år och sist jag kollade kan bilar köra över små, små gropar. Men vad ska man göra... Hmpf.)
   
  Försökte ta selfie med Pärla. Gick sådär:
   
  Gick på fortsättningskurs på YKB:n, och åt hotellfrukost. Passade på att sova över hos en av mina bästa vänner <3
   
  Fortsatte rida A i snön.
   
  Köpte ny mobil; en htc igen. Hejdå med iphonen som jag hade någon/några(?) månad/-er!
   
  Lill var på träningshoppning. Kolla vad söt!
   
   
   
  Hade Pärlis med på tur lös efter Aleccis.
   
  A tävlade i Växjö. 0+4 fel i 110 cm och vinst i 115 cm. Vi vann biljetter till GHS! :D
   
  ... där vi även spelade in en tävlingsvlogg. Skrattar fortfarande åt Lillis i första "scenen", HAHA!
   
   
  PÄRL.
   
  Jag och A tränade dressyr så gott vi kunde.
   
  Satte ut Lillis, men tog bort annonsen lika snabbt. Velade som tusan. Ville sälja för hans skull, men samtidigt ville jag inte sälja - för min skull...
   
  Den 24 februari var det officiellt "början av slutet", men det enda som skvallrade om detta var rubriken till ett inlägg där jag inte skrev något om att det var bestämt.
   
   
  A tävlade i Värnamo, cupen deltävling II. Felfri och vinst i förklassen, men ett retligt nedslag i 110. Minns väl hur ofokuserad och dåligt förberedd jag var. Jag måste verkligen gå banan själv, annars lär jag mig den inte ordentligt.
   
  Provred en VÄLDIGT söt liten häst. Den var alldeles jättegrön och fem år gammal, men tyvärr även mycket mindre än de uppgett i annonsen och en häst på 153-ish var väl inte riktigt vad jag var ute efter.
   
   
   
  Det var min och hästarnas februari 2016.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.