• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En ny nivå

  Min framhöftade tidsplan var rimlig, och jag kunde gå och lägga mig klockan 05 i morse, efter drygt 12 timmar i lastbilen under eftermiddagen, kvällen och natten. En kompis följde med, och vi skreksjöng tillsammans tills vi fick ont i halsen och öronen, haha. Alltså jag älskar det! Mata mil och skråla till bra musik. Livskvalité.
   
  Åkte och lämnade kompis innan jag kunde åka hem och sova. Två timmar sömn blev det totalt. När klockan ringde var det verkligen inga problem att kliva upp, konstigt nog. Däremot var jag såklart inte ett dugg pigg, utan snarare dötrött. Orkade inte ens stå i duschen utan satte mig ner och blundade och försökte vara halvproduktiv samtidigt. Effektivitetsnivå: 0,5 av 5 toasts. Tuffade upp till Jönköping i passagerarstolen då gubben också hade ärende, så försökte vila på vägen. Men det gick sådär. Jag är kontrollbehovets moder och har svårt att koppla av och vila/sova när någon kör. Men det fick duga. Hade vilat ögonen lite om inte annat, i alla fall.
   
  Sedan är det detta med att ta för sig stå på sig, höras och synas. Det ÄR provocerande för vissa med folk som tar plats, och jag är en sådan. I detta fall försökte jag snyggt lägga fram att jag borde få vara först (pga min jobbnatt och lite sömn), och det gick bra för de andra med, så jag var klar tidigt. Hade inte orkat äta något innan, så efter avslutat ärende så gick jag och gubben och fikade frukost i a6. Åt en stor, jättegod räkbaguette och tog en varm chokad till. Satt så himla fint. Kollade lite lätt några av affärerna i a6, men tog sedan Ekohallen (Latoya är dyr i hästgodis just nu... Hm, hon är också ett riktigt litet as pga detta. *...skyldig*) innan vi åkte hem igen.
   
  Startade igång andra bilen med starthjälp och bensindunk och gick sedan och la mig och sov i två-tre timmar till. Sov som en jävla gris. Det var fantastiskt, haha. Vaknade som en ny människa, dock lite nyvaken och slö, och tog sedan stallet; vattna, mata med godis, pussa och klappa, och checka allmäntillståndet. Valde faktiskt ändå att inte rida idag. Jag har nått en ny nivå av trötthet denna tisdag och har bara förstökt göra det allra viktigaste idag. Nu blir det vågrätt läge tills det är dags att sova igen. Imorgon är det dags för nya tag!
   
  Hjärtisar <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.