• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dressyr idag

  Minusgrader betyder frusen mark vilket betyder okej att rida på ängen! Dressyr stod därför på schemat - med dressyrsadeln till och med. All in dressyr! Det har gått bra, och vi har gjort allt möjligt; ställa ut och in, förvänd galopp, jobbar med mer vinkel i öppnorna men, men och ännu mer MEN; framförallt har jag jobbat med att ha ett stöd i munnen, och stilla händer. Rätt som det var, typ halvvägs i passet, så kom jag på att de blev röriga igen men sen blev det bättre igen. Det finns en hel del att jobba på, men det är ändå kul att känna att vi ändå går åt rätt håll. Långsam utveckling är bättre än ingen utveckling. ;)
   
  Jag ska resten av kvällen och en bit av natten av natten dejta mjölkis och äntligen få köra mjölk igen. Ska lyssna på musikhjälpen och mina favo-podcasts tillsammans med musik. Förstå vilket lyxjobb detta är! Man blir smutsig, och svettig ibland så man rör på sig och håller igång, samtidigt som man kan lyssna på det man känner för, för stunden och jao, bästa jobbet! Har ett pass framför mig i morgon också, och sedan är det julbordslördag.
   
  Aleccis har nu även påbörjat sin hoppvila på tre veckor. Latoya har vilat i två av sina fyra veckor och Pärla är bara pensionär.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.